Madeleine von Hemert

Liefdevolle Levenskunstenaar

In 1998 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Tao en ik besloot al snel om me hierop te concentreren. Er waren zoveel opties als het gaat om spirituele stromingen, dat ik besloot me te richten op één ding, om te voorkomen dat ik verdwaalde in de veelheid aan mogelijkheden.

 

Wat ik allemaal buitengewoon interessant en inspirerend vind om te onderzoeken, met mijn leven als leerschool. Ik ben op jonge leeftijd moeder geworden en ik heb de kunstacademie Minerva gevolgd.

 

Mijn leven verliep niet over de weg van de minste weerstand. Tegenwind en weerstand hebben me gebracht waar ik nu ben. Ik heb veel innerlijk proceswerk verricht en ik heb kalmte en stabiliteit in mijn innerlijke en uiterlijke wereld weten te creëren, met daarin ruimte voor mijn kwetsbaarheden en gevoeligheden. Ik benader het leven als levenskunst en liefde (leren) leven.

 

Voor mij gaat de Tao over het zijn van een uniek wezen, jouw authentieke zelf, een individu, en tegelijkertijd deel uitmaken van het grotere geheel en van het hele universum. In de Tao wordt gezegd dat er in jou een net zo groot universum is als daarbuiten. 


Ik hoop een heldere spiegel te kunnen zijn voor iedereen die openstaat voor mijn reflectie of een
inspiratiebron voor eenieder die dit wil en kan gebruiken.

 

Met liefdevolle groet,
Madeleine.