“Van drukte in je hoofd, naar rust in je lijf!”

 

Ik ben Wouter Heijne. Ik loop op blote voeten, adem door m’n neus & douche koud.  

 

Ik begeleid mensen die tegenslag (burn-out, scheiding, ontslag, overlijden, etc.) ervaren waardoor hun basis even rammelt en ze niet zo goed meer weten wat ze willen en hoe ze verder moeten. Dit zorgt voor stress en onrust in hun hoofd én lijf. 

 

Mijn cliënten hebben doorgaans ‘goed werkende hoofden’. Ze werken hard, doen hun best en zijn geneigd om uitdagingen te analyseren. Vanuit de analyse komen ze tot een aantal oplossingsmogelijkheden, om vervolgens een verstandige keuze te maken. Gesprekken met vrienden, familie en collega’s helpen om beter te begrijpen hoe ze in elkaar zitten en welke ‘patronen’ ze gedurende hun leven hebben ontwikkeld. Maar al dat ‘hoofdwerk’ leidt toch niet tot de gewenste oplossing.

 

Het hoofd werkt op volle toeren werkt, maar ze blijven zoekend. De verbinding met hun lichaam (en emoties) is op de achtgrond geraakt. 

 

In mijn coaching richt ik me op het herstellen van de verbinding tussen het hoofd en lijf. Daarbij heb ik aandacht voor het hoofd (gespreksvoering, inzicht krijgen in gedrag / patronen) én het lijf (via ademwerk, familie-opstellingen, natuurwandelingen en koude-training). 

 

Ervaar jij drukte in jouw hoofd? Ben je aan het zoeken? Heb je veel stress of herken je je in de hierboven genoemde signalen? 

 

Neem dan contact met me op (bliqopener@gmail.com). Ik onderzoek graag samen met jou wat we kunnen doen om de klachten te verminderen en erger te voorkomen! 

 

www.bliqopener.nl

 

 

Hartelijke groet!