Rosa Francken


Coach en healer met mediamieke gave

Geboren in Velp nu al jaren wonend in Groningen. Van kinds af aan geïnteresseerd  in mensen en hun drijfveren. 

 

Sinds 10 jaar bewuster een spiritueel pad gekozen. Een pad waar ik op terecht kwam om dat ik zelf een crisis doormaakte. Ik zat hele dagen alleen thuis en mijn leven voelde uitzichtloos.

 

Uiteindelijk kreeg ik twee psychoses of zoals ze dat in India zeggen verlichtende ervaringen. Mijn zintuigen gingen open en ik had meerdere spirituele ervaringen waarbij ik voorbij de materiële wereld kon zien en ervaren. Ik ontmoete mijn tweelingziel en trok een tijd met hem op. Hij is nu aan de andere kant van de heuvel en heeft de aarde verlaten. Maar op het moment dat ik lichtwerk doe staat hij naast me en verrichten we samen het werk waarvoor we hier zijn.

 

Ik ben weer blij en richt me nu op persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Daarnaast werk ik met kinderen en volwassenen. Inmiddels ook weer met mijn beide benen stevig op de grond en coach ik mensen om weer licht in zichzelf te ervaren en liefdevoller in het leven te staan.

 

Woorden die goed bij me passen zijn speelheid, openheid, zachte kracht, verwondering, oordeelloosheid en helende handen.

 

Ik ben deze lichtcirkels gestart om samen licht te maken. Hoe meer licht in de wereld hoe fijner het uiteindelijk voor ons allemaal wordt.